Hotelli

Hotelli Ivalossa, joka ihastuttaa kokeneemmankin kävijän

Hotelli Ujevaara on vuonna 2019 valmistunut täysin uusi hotelli Lapin Ivalossa revontulien ja upeiden maisemien keskellä. Hotelli on suunniteltu upeita maisemia ja hyviä retkeilyalueita arvostaville reissaajille sekä perheineen unohtumatonta lomamatkaa suunnitteleville. Hotellissamme on 17 laadukkaasti suunniteltua ja toteutettua huonetta, maistuva aamupala sekä varattavissa oleva yleinen sauna. Yhdessä huoneessa on myös oma sauna. Hotellissamme on myös 7 kpl erillisiä revontulitaloja lasikatolla. Revontulitalot ovat yhden makuuhuoneen minitaloja, joissa on pedit kolmelle hengelle, kylpyhuone sekä keittiö. Voit katsella niistä revontulia omassa rauhassa, eikä sinun tarvitse päivystää pihalla.

Palveluumme sisältyy ilmainen Wi-Fi, maksuton pysäköinti sekä maukas aamupala. Löydät hotellille helposti, sillä lähin bussipysäkki on vain 300 metrin päässä. Tarjoamme myös lentokenttäkuljetuksia Ivalon lentonkeltältä hotellille ja takaisin.


Varaa huone Katso kuvia

Hotelli Ivalo

Hotelli Ivalo Huoneet


Standard Double
Kodikkaat huoneet on suunniteltu kahdelle henkilölle. Huoneissa on käytetty puista sisutustusta lattiassa, katossa, seinissä sekä huonekaluissa. Lattiamateriaali on laadukasta parkettia. Huoneet sisältävät parivuoteen, television, vedenkeittimen ja kaikki mitä tarvitset kahvin tai teen keittämiseen. Jokaisessa huoneessa on myös oma kylpyhuone, jossa on suihku, wc, pesuallas, hiustenkuivaaja ja tarvittavat pesuaineet. Joihinkin huoneisiin on mahdollista saada 2 lisävuodetta joko aikuisille tai lapsille.

Double Superior Sauna
Superior-huoneemme ovat kodikkaita huoneita omalla saunalla. Huoneissa on käytetty puista sisutustusta lattiassa, katossa, seinissä sekä huonekaluissa. Lattiamateriaali on laadukasta parkettia. Huoneet sisältävät parivuoteen, television, vedenkeittimen ja kaikki mitä tarvitset kahvin tai teen keittämiseen. Jokaisessa huoneessa on myös oma kylpyhuone, jossa on suihku, wc, pesuallas, hiustenkuivaaja ja tarvittavat pesuaineet. Huoneet on suunniteltu kahdelle henkilölle, mutta niihin on saatavilla yksi lisävuode joko aikuiselle tai lapselle.

Revontulitalo
Revontulitalot ovat täydellisiä yhden makuuhuoneen minitaloja revontulien katseluun, joissa on pedit kolmelle hengelle, kylpyhuone sekä keittiö. Voit katsella niistä revontulia ja Lapin kaunista luontoa omassa rauhassa, eikä sinun tarvitse päivystää pihalla. (Huom. emme voi luvata revontulien näkymistä.)

Hotelli Ujevaara – Ivalo

Hotelli Ujevaara on uusi, mutta perinteikäs hotelli luonnon rauhassa, lyhyen ajomatkan päässä Ivalon keskustasta. Tarjoamme majoitusta hotellihuoneidemme lisäksi myös erillisissä revontulitaloissa, joissa voit seurata revontulia omassa rauhassasi.

Hotelli sijaitsee Ivalon kauniin luonnon keskellä, rauhaisella alueella. Hotelli on erilainen vaihtoehto suurien majoituskeskusten rinnalla. Meillä pääset todella rauhoittumaan, keskelle Ivalon kaunista luontoa pois kiireistä, ruuhkasta ja valosaasteelta. Mikäli kuitenkin kaipaat myös erilaisia aktiviteettejä tarjoamme yhteistyökumppaniemme avustuksella juuri sinulle sopivaa tekemistä.

Ihastuttava hotelli

Paljon aktiviteetteja

Kiehtovat revontulet

Maukas aamupala

Kaunis luonto